Se termina: Spicului.Incepe Goga se pregateste: Nagy Istvan

Social
Se apropie finalizarea reabilitării Cartierului Spicului, în timp ce a început şi reabilitarea aleei Octavian Goga. Totodată, locatarii aleei Pictor Nagy István vor avea şansa de a cunoaşte planurile referitoare la reabilitarea cartierului lor.
În Cartierul Spicului lucrările de reabilitare au ajuns la ultimele 100 de metri. Mai trebuie executat aşternerea stratului de uzură pe strada Culmei, amenajarea terenului în împrejurimea blocurilor aflate sub reabilitare, şi instalarea mobilierului urban. Utilaje de construcţie vor părăsi terenul în câteva zile.Noua locaţie a reabilitărilor de cartiere va fi aleea Octavian Goga. Modernizarea sistemului de apă uzată deja a început, se lucrează pe partea bulevardului Timişoarei în zona de conectare cu colectorul principal.

Urmează construirea reţelei de apă pluvială. Lucrările la cele două reţele sunt fazate pe acest an, anul viitor se va continua lucrarea cu reînnoirea structurei rutiere, amenajarea locurilor de parcare, alei, spaţii verzi şi terenuri de joacă, respectiv reabilitarea sistemului de iluminat public şi dotarea cu mobilier urban.Următorul capitol din reabilitarea cartierelor va fi modernizarea aleei Pictor Nagy István. Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc organizează dezbatere publică pentru prezentarea proiectului în data de 24 septembrie, joi de la ora 17:00 în Casa de Cultură a Sindicatelor – Miercurea Ciuc. Cei interesaţi vor avea posibilitatea de a formula observaţii. La întâlnire va fi prezent şi reprezentantul firmei de proiectare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul