FESTIVALUL DE FILM „FILMSZEREDA–FILMTETTFESZT”

Divertisment
Iubitorii de filme vor avea şansa să participle la un dublu festival de film: între 15–20 septembrie 2020 va avea loc Filmszereda – Festivalul Cinematografic al Ţinutului Secuiesc, respectiv Filmtettfeszt – Zilele Filmului Maghiar. În şase zile se vor proiecta 15 filme în Cinematograful „Csíki Mozi֨” şi în curtea Cetăţii Mikó.
Pe parcursul primelor trei zile vor fi proiectate filmele din oferta festivalului Filmszereda, iar în ultimele trei zile vom putea viziona filmele alese de Filmtettfeszt. Festivitatea de deschiderea va avea loc în acompaniamentul Orchestrei de Cameră Ciuc.Dublul festival va oferi cele mai noi filme maghiare şi româneşti, respectiv două proiecţii internaţionale premiate. Proiecţiile de după amiază se vor desfăşura în curtea Cetăţii Mikó, iar cele de seară în cinematograful „Csíki Mozi”. În cazul condiţiilor meteo nefavorabile proiecţiile planificate în cetate vor fi mutate în cinematograf.

Conform măsurilor de restricţie pandemică, cinematografele au voie să vândă bilete de intrare numai pentru jumătatea locurilor disponibile, din această cauză se pot cumpăra în prealabil bilete numai pentru aceste locuri. Curtea Cetăţii Mikó este mai spaţioasă, astfel cu ocazia proiecţiilor din cetate se vor mai pune la dispoziţie bilete, care pot fi cumpărate cu 30 de minute înainte de fiecare eveniment, în limita locurilor dispobibile.Biletele pot fi procurate online de pe site-ul www.bilete.ro şi de la casieria Cinematografului „Csíki Mozi”.

Program : http://www.miercureaciuc.ro/uploaded/tiny/files/program_festivaldefilm.pdf

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul