Un pas înainte în siguranţa publică

Social
Pentru creşterea eficienţei, costuri mai scăzute, şi nu în ultimă instanţă pentru sporirea siguranţei publice, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc instalează corpuri moderne de iluminat în mai multe locaţii.
Iluminatul public din Miercurea Ciuc este asigurat de 3448 corpuri de iluminat: 40% dintre acestea sunt de tip LED, conectate de sistemul de monitorizare Owlet.La finele anului 2019, primăria preconizează instalarea unor noi corpuri de iluminat stradal. Instalarea unora se află deja în curs pe strada Iancu de Huneadoara, respectiv în zona situată între bulevardul Timişoarei şi strada Inimii.

Urmează sectoare ale a străzii Szék, strada Sarkadi Elek, strada Minei, strada Mikó şi strada Piscului, iar pe strada Braşovului – la interescţia cu strada Patinoarului, respectiv cu strada Zöld Péter – două treceri de pietoni vor fi iluminate cu corpuri de ilumunat speciale, crescând astfel nivelul de siguranţă a pietonilor. De asemenea, corpuri de iluminat moderne/eficiente sunt instalate deja pe strada Iancu de Hunedoara, ca parte a lucrărilor finanţate de beneficiarul parcului retail Nest.În cadrul reabilitării cartierului Spicului şi a aleii Ciocârliei vor fi instalate 130, respectiv aproximativ 15 corpuri de iluminat.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul