Pas important spre a deveni un smart city

Social
Pentru Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, de acum încolo cea mai rapidă posibilitate de comunicare cu locuitorii oraşului va fi aplicţia smartphone numită SzeredApp: utilizatorii vor fi anunţaţi de pildă despre comunicatele Primăriei chiar în momentul publicării lor.
Aplicaţia SzeredApp a fost lansată în luna mai al anului curent de către antreprenori tineri din Miercurea Ciuc. În urma cooperării cu Primăria, aplicaţia a fost reeditată, şi a devenit accesibilă şi limba română. Actualizarea aplicaţiei a fost prezentată într-o conferinţa de presă în data de 18 noiembrie 2019 de către viceprimarul Füleki Zoltán, şi din partea designerilor de către Nagy Lajos, directorul executiv a firmei The Marketive.

Aplicaţia a fost lărgită cu patru componente noi: Informaţii publice (ştiri, comunicate, anunţuri de interes public), Monitorul local (în primul rând conţinând linkuri spre hotărâri ale Consiliului Local), Sesizarea Primăriei, iar în modulul Evenimente a primit submeniuri proprii instituţiilor aflate în subordinea Consilului Local.

Cei care folosesc pe aplicaţia, vor primi anunţuri tip push-notification, iar în cazul în care  devin deranjante, acestea pot fi oprite. Aplicaţia are în prezent mai mult decât 1600 de descărcări.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul