Program nou de relatii cu publicul

Social
Pe baza Dispoziţiei primarului municipiului (nr. 431/29 iunie 2020) Direcţia de Asistenţă Socială (D. A. S.) din cadrul aparatului de specialitate al primarului va asigura program de relaţii cu publicul în zilele de marţi şi joi la fostul sediu al firmei S. C. Goscom S. A. din str. Salcâm nr. 1.
Luând în considerare măsurile existente de combatere a pandemiei Covid-19, dar şi numărul crescut de cazuri care se înregistrează zilnic, s-a impus totodată necesitatea asigurării serviciului de relaţii cu publicul pentru acele persoane, care nu au posibilitatea să acceseze suprafeţele de relaţionare electronică cu publicul puse la dispoziţie de către Primăria Municipiului Miercurea Ciuc (www.szereda.ro) sau de către Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului (e-mail: social@szereda.ro), nu beneficiază de posibilitatea administrării telefonice sau poştale a problemelor. Pentru a veni în întâmpinarea cererilor crescânde din partea publicului, a fost adusă decizia de a implementa un program de relaţii cu publicul pentru Direcţia de Asistenţă Publică la fostul sediu al firmei Goscom S.A. din strada Salcâmului nr. 1, unde în zilele de marţi şi joi, între orele 09.00-11.00 angajaţii D. A. S. vor manageria probleme aparţinătoare ale diferitelor servicii şi alocaţii sociale (alocaţii, stimulente, indemnizaţii), ale intervenţiilor de urgenţă, ale cazurilor de sprijinire a persoanelor vulnerabile, asistenţei persoanelor vârstnice, stabilirea dreptului de a primi indemnizaţii de însoţitori pentru persoanele cu handicap etc.

Programul de relaţii cu publicul este o facilitate, totodată însă se pune în continuare un accent deosebit pe promovarea cât mai largă a posibilităţilor de contactare a Direcţiei prin intermediul suprafeţelor electronice de lucru cu publicul, forma de relaţionare nouă fiind rezervată în exclusivitate persoanelor care nu dispun de alte mijloce de comunicare către Direcţie.Mai multe informaţii: prin telefon la numărul 0266–315120/115, 141 sau 191, respectiv prin e-mail (social@szereda.ro) 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul